Ένταση στην Ολομέλεια της Κομοτηνής

Όπως μας πληροφορεί ο  dikigorosdramas, «διακόπηκαν προς το παρόν οι εργασίες της Ολομέλειας των Προέδρων λόγω της άρνησης του Προέδρου αυτής κ. Αδαμόπουλου να τεθεί προς σσυζήτηση το θέμα των ενδεχόμενων κινητοποιήσεων του κλάδου που τέθηκε και το Σάββατο χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τριαντα πέντε Πρόεδροι Δ.Σ. ζήτησαν και σήμερα πριν την έναρξη της τελευταίας ημέρας των εργασιών της Ολομέλειας με αντικείμενο τον Κώδικα περί Δικηγόρων να προταχθεί το θέμα του φορολογικού, της αυξήσεως του αγωγοσήμου κλπ. Όμως ο Πρόεδρος της Ολομέλειας αρνήθηκε την σχετική συζήτηση ισχυριζόμενος ότι δεν αρφορά την ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας. Απειλές Προέδρων για αποχώρηση από την Ολομέλεια.
Πρόταση Προέδρου Δ.Σ. Πύργου για αποχή έως την 19-12-2012, ο Αδαμόπουλος αρνείται να θέσει προς ψηφοφορία, έντονες αντεγκλήσεις.
Παπάκος Πρόεδρος Δ.Σ. Πατρών: υπάρχουν σοβαρότερα θέματα από την αποχή για να συζητήσουμε.
Επιχείρηση συνέχισης της Ολομέλειας με την ημερήσια διάταξη Κώδικα περί Δικηγόρων. Πολλοί Πρόεδροι εκτός αίθουσας ενώ εντός παρουσιάζονται εισηγήσεις.
Περίπου 20 Πρόεδροι που αποχώρησαν ετοιμάζουν κείμενο, ενώ εντός αίθουσας, συνεχίζεται η συζήτηση παρόντων και κάποιων Προέδρων που εκφράστηκαν υπέρ της συζήτησης για κινητοποιήσεις».

Πηγή: http://dikigorosdramas.blogspot.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Filed under ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s