Συνεδριάζει η Ολομέλεια

Συνέρχεται σήμερα, Σάββατο, στις 11.00 η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Το σχετικό δελτίο τύπου έχει, ως εξής:

Συγκαλείται η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στις 8 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 11 π.μ., στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, με θέματα:

1) Μεταφορά δικαστηριακής ύλης
2) Σχόλια Ευρωπαϊκής Επιτροπής / Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου / Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σχετικά με το ν.3919/2011 «Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας, κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων».

Στις εργασίες της Ολομέλειας έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν ο Πρόεδρος της Ενώσεως Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Εισαγγελέων Ελλάδος κ. Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Διοικητικών Δικαστών κ. Γεώργιος Φαλτσέτος, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος και Πρόεδρος του
Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών Πειραιώς Αιγαίου και Δωδεκανήσου κ. Κωνσταντίνος Βλαχάκης, και ο Πρόεδρος Συλλόγου Δικαστικών Επιμελητών κ. Γεώργιος Μήτσης.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ 

Σχολιάστε

Filed under ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s