Ώρα για πάρτυ

Advertisements

3 Σχόλια

Filed under ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

3 responses to “Ώρα για πάρτυ

 1. Ζωή Καρατζέτζου

  Φαντάζομαι ότι θα είναι μια πολύ όμορφη συμμάζωξη!

 2. Efik

  «ΝΕΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ, ΤΩΡΑ»
  * Μπροστά στις ιστορικές αλλαγές που επίκεινται, εμείς οι δικηγόροι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε χρονίζοντα προβλήματα, παθογένειες αλλά και θετικές προκλήσεις που αφορούν το παρόν και μέλλον του δικηγορικού κόσμου. Αυτό δε μπορεί να γίνει μόνο με την προάσπιση των κεκτημένων υπό τον φόβο του ανταγωνισμού και της απελευθέρωσης. Το ζητούμενο είναι η συνδιαμόρφωση του μέλλοντος του δικηγορικού επαγγέλματος, με δημιουργικές εκσυγχρονιστικές και γιατί όχι, ριζοσπαστικές προτάσεις.
  * Η αδιαφάνεια ως προς το πραγματικό επίπεδο απασχόλησης και η κρυπτοανεργία οδηγούν πολλούς νέους σε στρεβλές αποφάσεις επαγγελματικού προσανατολισμού. Έτσι οδηγούμαστε στον υπερκορεσμό και στην οικονομική εξαθλίωση του δικηγόρου και σε όλο και μεγαλύτερη απόκλιση από τη θέση που αξίζει να έχει το επάγγελμά μας.
  * Ο σημερινός δικηγόρος ταλανίζεται από την αδυναμία εκσυγχρονισμού της δικαιοσύνης, τον επαρχιωτισμό που διαπνέει την άσκηση του επαγγέλματος και την άνιση κατανομή της δικηγορικής ύλης μεταξύ των συναδέλφων.
  * Ο αναμόρφωση του τρόπου άσκησης του επαγγέλματος, η δημοκρατική, διαφανής και συμμετοχική διαχείριση των θεμάτων του συλλόγου με καθημερινή παρουσία στο πλευρό των συναδέλφων, η ανάκτηση της αξιοπρέπειας του δικηγόρου, η δημιουργία ευκαιριών για τους νέους συναδέλφους και η διευκόλυνση των γυναικών στην άσκηση του επαγγέλματος είναι μερικά από τα αυτονόητα ζητούμενα για τα οποία πρέπει να παλέψουμε.
  * Η βελτίωση της λειτουργίας του συλλόγου, η ενίσχυση της παρουσίας του στο τοπικό γίγνεσθαι και η ανάδειξή του ρόλου του ως επιστημονικού συλλόγου στην κοινωνία με αντίστοιχες δράσεις και προτάσεις είναι θετικές κινήσεις που πρέπει να γίνονται με γνώμονα πάντοτε τα συλλογικά οφέλη και το κοινό καλό.Παράλληλα, είναι πλέον απαραίτητη η δημοσίευση των αποφάσεων του διοικητικού συμβουλίου στο site του συλλόγου, ο εμπλουτισμός του με θέματα που αφορούν τους δικηγόρους και η οργάνωση ομάδων δουλειάς και επιστημονικών επιμορφωτικών σεμιναρίων.
  * Ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ, ΤΩΡΑ», με επικεφαλής την Ντόρα Τσικαρδάνη, αποτελεί μια φρέσκια, δυναμική και σύγχρονη παρουσία ικανή να εκφράσει τις αναζητήσεις και να υλοποιήσει τις διεκδικήσεις όλων μας. Στην προσπάθεια, συμπορευόμενη με άξιους και αγαπητούς συναδέλφους, έχω την τιμή να ζητώ από όλους εσάς τους εκλεκτούς μου συναδέλφους την υπερψήφιση του συνδυασμού μας.

  Με εκτίμηση, Έφη Κυρατσού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s